Bruidsvervoer in Limburg en omgeving

Bij het plannen van een huwelijk komt veel kijken. Wij kunnen alvast één zorg voor u uit handen nemen: uw trouwauto. Uw trouwdag moet een onvergetelijke dag zijn. Daar hoort uiteraard een mooie trouwauto bij, die past bij u en uw wensen. Daarom bent u bij ons aan het goede adres voor het regelen van uw trouwvervoer.

Wij kunnen uw complete trouwvervoer regelen

Behalve het verzorgen van uw trouwauto kunnen wij ook auto’s met chauffeur leveren voor uw familie en indien gewenst ook voor uw gasten. Wij kunnen uw trouwvervoer van A tot Z voor u regelen, zodat u kunt genieten van de speciale dag.

Comfortabel vervoer op uw trouwdag in een trouwauto van Taxi Motax.

Uw trouwauto zal uiteraard schoon van binnen en buiten bij u arriveren met een chauffeur in uniform. Op uw trouwdag zal de chauffeur ervoor zorgen dat u gedurende de dag comfortabel zal worden vervoerd. De chauffeur zal tot uw beschikking staan en u overal naartoe rijden in de door u gekozen trouwauto.

De decoratie van de trouwauto wordt door ons niet over het hoofd gezien. Aangezien iedereen andere wensen heeft met betrekking tot de decoratie en bijvoorbeeld thema’s van het huwelijk, doen wij dit graag in samenspraak met u.

Denk bijvoorbeeld aan:
• Bloemen op en/of in de auto
• Antenne versiering
• Portierversiering
• Raamdecoratie

Reserveer online

Ons team van professionele chauffeurs en ons uitgebreid wagenpark staan garant voor veiligheid, kwaliteit en service zoals U die van ons mag verwachten.

Klik hier om online te reserveren »

24 uurs service!

Bel: +31 (0) 475 772 881

Voor meer info kunt u ook mailen naar: info@taximotax.nl

0475 772 881