Luchthaven vervoer

Taxi Motax verzorgt uw vervoer van en naar nationale en internationale vliegvelden. We kennen de weg en omweg (in geval van file) en hanteren speciale tarieven; simpelweg omdat we er frequent komen. Wij verzorgen uw luchthaven vervoer en rijden vanuit Roermond in Limburg voor u overal naartoe! Zo rijden we wekelijks naar o.a. Schiphol, Dusseldorf, Weeze, Maastricht-Aken en Brussel-Zaventem.

Luchthaven transfer & uw bagage

Wij adviseren om niet meer dan 3 personen in een 4-persoons wagen te plannen, dit in verband met de veelvoud aan bagage. Indien nodig kunnen wij een busje sturen. Dan weet u zeker dat alle bagage ook daadwerkelijk mee kan. Gaat er een klein kind mee? U kunt uw eigen kinderzitje meenemen, de taxichauffeur zal deze mee terug nemen en er zorg voor dragen dat uw eigen kinderzitje ook op de terugweg aanwezig is. Gaarne dit bij de reservering aan te geven.

Reserveren

Voor ritten vanaf luchthavens dienen de gegevens per telefoon, per e-mail of via de website aangemeld te worden. Zodat er geen miscommunicatie ontstaat. Gelieve de volgende gegevens te registreren.

• datum en tijdstip aankomst vlucht;
• vluchtnummer;
• aantal passagiers;
• namen van de passagiers;
• bestemming;
• betaalwijze

Reserveer online

Ons team van professionele chauffeurs en ons uitgebreid wagenpark staan garant voor veiligheid, kwaliteit en service zoals U die van ons mag verwachten.

Klik hier om online te reserveren »

24 uurs service!

Bel: +31 (0) 475 772 881

Voor meer info kunt u ook mailen naar: info@taximotax.nl

0475 772 881